Inte vilken dag som helst...det är Emelies födelsedag:)

Söndag 2009-05-10

Idag är det födelsedag hos mormor:) Emelie fyller ju faktiskt 6 år idag och det har vi varit uppe på morronen och firat. Förra helgen firade vi ju henne när jag var i Sundsvall och då fick hon en ny cykel av morbror Pierre och mormor. Blev hon glad eller blev hon glad?? Ja gissa;).

I fredags kväll kom familjen från Sundsvall ner till Eskilstuna och hälsade på mormor...tjejerna visste inte ett skvatt förrens dom kom in på min gata. Då skrek dom bara i telefonluren...och det var kanonkul. Så i lördags åkte vi in till kusinerna och morbröderna i Stockholm, det var verkligen lyckat. Vi blev bjudna på lunch och barnen fick en massa nya kläder och skor. Bäst var nog fotbollsskorna som tjejerna fick och dom var vi ju tvungna att gå ut och prova. Så nu e det en riktig sprutt på bruttorna;).

Senare idag ska vi ut i stallet och rida, det ska bli kanonkul. Emelie ser fram emot det ordentligt! Hon vill ju gärna rida och pyssla om Leonora. Så idag och imorron ska hon få rida och ha det kul i stallet. Tur att jag kunde byta ledig måndag så jag får lite tid med Angelica, Claes och tjejerna och Busan också för den delen. Hon har blivit så fin Busan precis lik sin mamma Dojjan som nu är borta. Härligt!!

Nej nu måste jag greja lite...så det får skrivas mer senare!

Ha det gör gött ute i rymden!

RSS 2.0