Vi har fått nog!!!

Idag har jag varit nere på stan och manifesterat mot våldet i vårt samhälle. Det var fint väder men kallt, ändå så många människor! Det kändes helt jätte rätt att vara på plats. Det var ju några talare som verkligen brann för denna aktion. Vår biskop pratade om ljuset och mörkret , vår landshövding pratade om att ingen ska behöva uppleva denna otryghet i samhället. Polismästaren böjade med att tacka alla medborgarna i stan som stöttat polis och räddningskåren och som verkligen engagerat sig detta fall.

Men det allra bästa talet höll vd för Statt, Irja pratade varmt om allt och var så otroligt empatisk i all personal som verkligen gjord det dom kunnat för att rädda alla som bodde på hotellet. Hur fan kan en eller de personer som gjort detta leva med gott samvete????  Det fanns dom som sov gott både vuxna och barn....det gör ont i  mig att vara vuxen ibland. Vart eller hur har dessa människor levat? Vart är deras etik och moral och hur skulle dessa människor känna om detta var deras egna föräldrar eller barn som drabbas av detta??? Usch å fy säger jag bara!

Idag har jag för första gången pratat med mina barnbarn via datorn. Webkamera och mikrofon gör att jag kan se och prata med dem! Kan lova att dom verkligen gillade det;). Mina nära och kära är det viktigaste för mig!

Nu ska jag kolla in lite på melodifestivalen...Ha det gör bra:)

Fredag 090227!!

Natten till idag var ganska jobbig! Vaknade och funderade och funderade, låg vaken i två timmar. Ja vad funderade jag på då? Jo dagens intervju för en ny tjänst på jobbet....Vad ska jag svara? Vad frågar dom om? Ja ni allt funderade jag på. Var ganska nervös, men det gick hyggligt! Svaret kommer om en till två veckor. Men i ärlighetens namn vet jag inte om jag är intresserad. Bara dagtid...hmm jag som älskar mina kvällar och bus och kul med min älskade arbetskollega.. Ja ja det är ett beslut man får ta OM jag får tjänsten.

Slutade för övrigt tidigt idag och vädret var perfekt för en ridtur...Mjjjoo då visst! Med hästkrafterna under huven drar jag mot stallet och stannar till vid affären...Å VAD SJUTTON händer då??? Kommer ut ur affären och får se att det är punktering på ett bakhjul.....ATTANS vilken tur att jag hade med mig ett annat hjul i bilen! Så det var ju bara att ställa i ordning domkraften och fästa hunden i lyktstolpen! Å som tur är var det ju t o m luft i reserven;). Så det blev lite sent till stallet och då var ju lusten helt bortblåst! Men det var kanontrevligt ändå...Gertrud var på kanonhumör...eller bara Gertrud??? Näää det var vi alla tre som var där! Hjälptes åt att ta in hästarna och allt gick kanon. Fikade och skrattade en hel del riktigt skönt!

I morron ska jag ner på stan och manifestera mot våldet i vår stad. Det kommer att bli tal vid ruinerna av Statt. Är ju ledig så det är klart jag ska ner. Vill uppmana alla som läser min blogg att skriva på mot våld i vårt samhälle. Gå in på: www.ekuriren.se och skriv!

Nej nu är det nog dags att ta sig till sängen. Börjar känna av att jag var vaken i natt;).

Ha det allra bäst!
Hej svejs.


Trafikkaos!!

Uppvaknandet igår morse var ju inte kul alls. Statt har brunnit och jag kan säga att det är helt utbrunnet. Hotelldelen verkar ha klarat sig bra, men inte restaurangdelen!

När jag började jobba kl 14, var jag ju tvungen att gå ner och titta på bedrövelsen! Så trist syn!!  Brann fortfarande då och man såg lågorna som slickade väggarna inne i de utbrända rummen. En otroligt tråkig början på en arbetsdag!!! Avspärrningar uppsatta så det är lite krångligt i stan.

Detta fick vi verkligen uppleva när vi var på väg in med bilen för att avsluta dagens arbete. In i stan hade två trailers förirrat sig. De letade efter adressen som nya Willys ska flytta till, men de hittade den inte. Så vi fick hjälpa dem tillsammans med polisen att hitta rätt väg ur stan. Det fixade vi och vi fick höra av polisen att vi hade gjort ett bra jobb!!! Det var riktigt kul att höra!

Annars knatar det på här i Eskilstuna. Har det ganska bra och har nog kommit bra till ro efter att tjejerna flyttade till Sundsvall. Men jag vet att tjejerna har utvecklats mycket sen flytten. Dom skriver till mormor på datorn och det funkar bra:).

Idag ska jag till jobbet lite tidigare för att vi ska ha arbetsplatsträff...det e ju bra att vara med på:).

Nå ja nu ska jag ut å gå med hunden och koppla av.

Ha det bra alla där ute.


Tillägg:)

Kors i taket...för idag när jag kom till jobbet så väntade det en riktig överraskning!!!
Jag har sökt jobb som handläggare på min avd...å på fredag ska JAG...på intervjuv! Tänka sig jag...uttagen av 50 st som sökt!!! Ska bli riktigt kul:)
Hejsvejs!

Jaha då är jag också här:)

Det är alltid lite svårt att börja och veta hur man gör, men det ska jag nog komma underfund med.
Tar väl annars lite hjälp av min kära dotter som redan kan detta!

Hmmm vad ska jag då med denna sidan att göra? Jo jag har tänkt att skriva lite om vad jag har och inte har, känslor och lite allt annat.

Har ju ett lite konstigt namn, och kan undra om någon kan räkna ut vad det betyder??

Idag börjar jag jobba lite senare och det är ju självklart skönt med en go sovmorron.

Jo jag måste berätta en lite episod.. Fick kontakt med en karl på nätet som visade sig vara en skolkamrat från högstadiet. Tyckte det var kanonkul...men ack vad besviken jag blev.  Tydligen har han haft några svåra problem i livet..men det ska inte gå ut över mig!!! Efter några dagars samtal på nätet får jag höra att jag e "pundare" fortfarande...hm har aldrig varit... Ok han ber om ursäkt och vi fortsätter konversationen, men plötsligt påstår han att jag "Hinkar i mig"?? Vad hinkar jag i mig? Jo ett glas vin till maten och en mycket svag Irish, det måste väl vara att hinka i sig???? En sån person kan jag lätt vara utan att prata med! Ingen ska tillåtas att överföra sitt missnöje på mig! Säger bara tack å hej!

Har ju min häst och hund att ta hand om och det funkar bättre än med karlar...Hihi

Nej nu ska jag göra mig i ordning..
Ha det gör gött


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0